/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

Notícies i Entrevistes

Aparicions en premsa

NOTÍCIES I ENTREVISTES

Beques Benidorm Máster arrossòs.

Beques Benidorm Máster arrossòs.

Benidorm manté la seva col·laboració en el Màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània de la UAL'Ajuntament de Benidorm col·labora, un any més, amb la Universitat d'Alacant facilitant ajudes a l'estudi als professionals d'hostaleria que vulguen millorar els seus...

read more
Presentació conclusions D*na Fòrum

Presentació conclusions D*na Fòrum

Primer seminari del cicle "Coneixement turístic i gastronomia sostenible", programada per Turisme CV, a través de la Xarxa CdT - L'Exquisit Mediterrani i en col·laboració amb el Centre de Gastronomia del Mediterráni Gasterra - UA - Dénia (18 de juny de2020)....

read more
Conclusions II Jornada de Gastronomia i Nutrició.

Conclusions II Jornada de Gastronomia i Nutrició.

Conclusions II Jornada de Gastronomia i Nutrició. ELS MENJADORS ESCOLARS A EXAMEN Les II Jornades de Gastronomia i Nutrició desenvolupades recentment han posat de manifest, entre altres qüestions, les dificultats a les quals s'enfrontaran els menjadors escolars al...

read more
Comunicat de SENC.

Comunicat de SENC.

Comunicat de SENC. La SENC anima als ciutadans a comprar productes de proximitat en mercats de proveïments i comerços de barri  L'objectiu d'aquesta societat científica és apel·lar al compromís i la solidaritat dels ciutadans per a ajudar al fet que no desapareguen...

read more
LA SALUT ALIMENTARIA DELS MÉS MENUTS

LA SALUT ALIMENTARIA DELS MÉS MENUTS

LA SALUT ALIMENTARIA DELS MÉS MENUTS La "II Jornada de gastronomia i nutrició: diàleg entre dietistes- nutricionistes i cuiners" organitzada per GASTERRA, analitzarà a través de taules rodones i ponències, la importància d'una correcta alimentació en els menjadors...

read more
EL LLEGAT GONZÁLEZ POMATA Al DESCOBERT

EL LLEGAT GONZÁLEZ POMATA Al DESCOBERT

EL LLEGAT GONZÁLEZ POMATA Al DESCOBERT La Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic investiga el fons documental del periodista alacantí. Un complet treball d'inventari, catalogació, estudi i anàlisi permetrà difondre l'obra gràfica i bibliogràfica del...

read more
GASTRONOMIA SOLIDÀRIA.

GASTRONOMIA SOLIDÀRIA.

GASTRONOMIA SOLIDÀRIA. En aquest temps de confinament s’han succeït moltes iniciatives de gastronomia solidària on han col·laborat, de manera altruista, molts professionals i empreses del sector agroalimentari i gastronòmic. Ha estat el cas d’Alacant Gastronòmica...

read more
GASTRONOMIA SOSTENIBLE.

GASTRONOMIA SOSTENIBLE.

GASTRONOMIA SOSTENIBLE Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com...

read more

APARICIONS EN PREMSA

LA VANGUARDIA

‘34 plats, 34 comarques’: un recetario saludable y tradicional valenciano contra los ultraprocesados

elperiodic

Experts de les universitats d’Alacant, UCLM i UMH i el xef David Ariza publiquen junts en el pròxim llibre de Elsevier

LO BLANC

LA UNIVERSITAT D’ALACANT REUNEIX EXPERTS PER A DEBATRE SOBRE EL FUTUR DEL TURISME I LA GASTRONOMIA DESPRÉS DE LA COVID-19

Periódico Alicante

Segons la UA el confinament propícia el retrobament dels alacantins amb la seva cuina tradicional

Novelda Digital


El confinament propícia el retrobament dels alacantins amb la seva cuina tradicional

RTVE


El confinament propícia el retrobament dels alacantins amb la seva cuina tradicional”

Alicante Plaza

El confinament propícia el retrobament dels alacantins amb la seva cuina tradicional

La Vanguardia

Una web ofereix receptes de xefs i particulars “per a temps de confinament”

Kiss FM


Receptes per a temps de confinament

Información


El confinament propícia el retrobament dels alacantins amb la seva cuina tradicional”

Actualitat Universitària

El confinament propícia el retrobament dels alacantins amb la seva cuina tradicional

La Vanguardia


El confinament propícia el retrobament dels alacantins amb la seva cuina tradicional

La SER

El catedràtic de la UA Josep Bernabéu creu que menjaríem millor si aprenguéssim a cuinar

Radio San Vicente


La Càtedra Carmencita de la UA presenta “Receptes per a temps de confinament”

EFE


Una web ofereix receptes de xefs i particulars “per a temps de confinament”

EFE

El confinament acosta els alacantins a la cuina tradicional i sostenible

Diario Información

El director de Gasterra, nominat al Premi Nacional de Gastronomia.

Hoy por Hoy Alicante.

Entrevista a Josep Bernabeu-Mestre

BENIDORM CIUDADANO

Benidorm convoca sis beques per a estudis superiors de la UA sobre arròs i alta cuina.

Lo Blanc

El confinament propícia el retrobament dels alacantins amb la seva cuina tradicional

hojadellunes.com

La gastronomia com a atractiu turístic.

El periòdic

Benidorm convoca sis beques per a estudis superiors de la UA sobre arròs i alta cuina.

Alteadigital

L’Ajuntament d’Altea ofereix dues beques per al Màster d’Arrossos i Alta Cuina de la UA.

Plaza radio

Cada dia una nova recepta de la mà de la Càtedra Carmencita

Altea Digital

El Màster d’Arrossos de la UA, en què ha participat l’Ajuntament d’Altea, es gradua amb estrella Michelin.

The Gourmet Journal

NOMINATS ALS PREMIS NACIONALS DE GASTRONOMIA 2018

TvDenia.com

Baleària acull la presentació de “Gasterra”, el Centre de Gastronomia del Mediterrani.

Información


Xefs, bloguers i particulars comparteixen plats amb espècies en la Càtedra Carmencita de la UA

Economia3

El Centre de Gastronomia ‘Gasterra’ rep el premi a la innovació gastronòmica.

Levante El Mercantil Valenciano

El director de Gasterra de Dénia, nominat als premis nacionals de gastronomia.

Web ua. actualidad universitaria

Gasterra naix amb vocació de convertir-se en el primer centre de referència acadèmic nacional i internacional de gastronomia del Mediterrani.

alicante plaza

La UA posa la recerca i la innovació al servei de la Xarxa Gastroturística de la Comunitat

Diario Información

El catedràtic Josep Bernabeu dirigirà Gasterra.

alicanteplaza

Què fer per tal que el producte de la terra tinga més presència i promoció?

Diario Información

Gasterra, Premi Innovació en Gastronomia.

Gastro Guia Alicante

Josep Bernabeu, nominat als Premis Nacionals de Gastronomia.

Cope denia

Gasterra inicia el segon cicle de conferències “Llegir en clau gastronòmica”.

alicanteplaza

Alacant és una destinació de turisme gastronòmic, però necessita vertebració

Denia.com

Gasterra inicia el segon cicle de conferències “Llegir en clau gastronòmica”.

alicanteplaza

Gasterra, l’aposta de la UA per la gastronomia i el territori.

Deniadigital.es

Gasterra serà la salvaguarda de la dieta mediterrània.

tvdenia.com

Cerimònia de graduació d’alumnes del Màster d’Arrossos.

El periòdic.com Denia

Gasterra, el Centre de Gastronomia del Mediterrani, es presenta a Dénia.

Actualidad Universitaria

El Màster d’Arrossos de la UA es gradua amb estrella Michelin.

GastroGuía Alicante

Gasterra rep el premi a la innovació gastronòmica.

la marina plaça

Naix Gasterra, la Institució que converteix Dénia en far de la gastronomia valenciana.

Canfali Marina Alta

Gasterra aspira a convertir-se en referència mundial de la formació i la recerca de la gastronomia de la Mediterrània.

Alicante Plaza

La gastronomia a debat en una jornada que reunirà el 3 de juny xefs i acadèmics.

Las provincias

Josep Bernabéu, nomenat director de Gasterra.

Cadena Ser Denia

Gasterra homenatja els cuiners Pepa Romans i Joël Roubuchon.

Montgó Radio

Diverses notícies

Valencia Plaza

Gasterra, investigació i posada en valor de la gastronomia alacantina.

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: