/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

Notícies i Entrevistes

Aparicions en premsa

NOTÍCIES I ENTREVISTES

Borrador automático

Borrador automático

Comunicado de SENC. La SENC anima a los ciudadanos a comprar productos de proximidad en mercados de abastos y comercios de barrio  El objetivo de esta sociedad científica es apelar al compromiso y la solidaridad de los ciudadanos para ayudar a que no desaparezcan...

read more

LA SALUT ALIMENTARIA DELS MÉS MENUTS

LA SALUT ALIMENTARIA DELS MÉS MENUTS La "II Jornada de gastronomia i nutrició: diàleg entre dietistes- nutricionistes i cuiners" organitzada per GASTERRA, analitzarà a través de taules rodones i ponències, la importància d'una correcta alimentació en els menjadors...

read more
EL LLEGAT GONZÁLEZ POMATA Al DESCOBERT

EL LLEGAT GONZÁLEZ POMATA Al DESCOBERT

EL LLEGAT GONZÁLEZ POMATA Al DESCOBERT La Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic investiga el fons documental del periodista alacantí. Un complet treball d'inventari, catalogació, estudi i anàlisi permetrà difondre l'obra gràfica i bibliogràfica del...

read more
GASTRONOMIA SOLIDÀRIA.

GASTRONOMIA SOLIDÀRIA.

GASTRONOMIA SOLIDÀRIA. En aquest temps de confinament s’han succeït moltes iniciatives de gastronomia solidària on han col·laborat, de manera altruista, molts professionals i empreses del sector agroalimentari i gastronòmic. Ha estat el cas d’Alacant Gastronòmica...

read more
GASTRONOMIA SOSTENIBLE.

GASTRONOMIA SOSTENIBLE.

GASTRONOMIA SOSTENIBLE Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com...

read more
Gasterra en les Jornades de ADINU Alacant.

Gasterra en les Jornades de ADINU Alacant.

Gasterra en les Jornades de ADINU Alacant. Dijous passat 5 de març, la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant va acollir la Jornada "Gastronomia i Nutrició. Una aliança cap a la sostenibilitat" organitzada per ADINU Alacant, amb l'objectiu de...

read more

APARICIONS EN PREMSA

La SER

El catedràtic de la UA Josep Bernabéu creu que menjaríem millor si aprenguéssim a cuinar

Hoy por Hoy Alicante.

Entrevista a Josep Bernabeu-Mestre

BENIDORM CIUDADANO

Benidorm convoca sis beques per a estudis superiors de la UA sobre arròs i alta cuina.

alicante plaza

La UA posa la recerca i la innovació al servei de la Xarxa Gastroturística de la Comunitat

Diario Información

El director de Gasterra, nominat al Premi Nacional de Gastronomia.

El periòdic

Benidorm convoca sis beques per a estudis superiors de la UA sobre arròs i alta cuina.

Alteadigital

L’Ajuntament d’Altea ofereix dues beques per al Màster d’Arrossos i Alta Cuina de la UA.

Gastro Guia Alicante

Josep Bernabeu, nominat als Premis Nacionals de Gastronomia.

hojadellunes.com

La gastronomia com a atractiu turístic.

The Gourmet Journal

NOMINATS ALS PREMIS NACIONALS DE GASTRONOMIA 2018

TvDenia.com

Baleària acull la presentació de “Gasterra”, el Centre de Gastronomia del Mediterrani.

alicanteplaza

Gasterra, l’aposta de la UA per la gastronomia i el territori.

Altea Digital

El Màster d’Arrossos de la UA, en què ha participat l’Ajuntament d’Altea, es gradua amb estrella Michelin.

Levante El Mercantil Valenciano

El director de Gasterra de Dénia, nominat als premis nacionals de gastronomia.

Web ua. actualidad universitaria

Gasterra naix amb vocació de convertir-se en el primer centre de referència acadèmic nacional i internacional de gastronomia del Mediterrani.

Actualidad Universitaria

El Màster d’Arrossos de la UA es gradua amb estrella Michelin.

Economia3

El Centre de Gastronomia ‘Gasterra’ rep el premi a la innovació gastronòmica.

alicanteplaza

Què fer per tal que el producte de la terra tinga més presència i promoció?

Diario Información

Gasterra, Premi Innovació en Gastronomia.

Alicante Plaza

La gastronomia a debat en una jornada que reunirà el 3 de juny xefs i acadèmics.

Diario Información

El catedràtic Josep Bernabeu dirigirà Gasterra.

alicanteplaza

Alacant és una destinació de turisme gastronòmic, però necessita vertebració

Denia.com

Gasterra inicia el segon cicle de conferències “Llegir en clau gastronòmica”.

Valencia Plaza

Gasterra, investigació i posada en valor de la gastronomia alacantina.

Cope denia

Gasterra inicia el segon cicle de conferències “Llegir en clau gastronòmica”.

tvdenia.com

Cerimònia de graduació d’alumnes del Màster d’Arrossos.

El periòdic.com Denia

Gasterra, el Centre de Gastronomia del Mediterrani, es presenta a Dénia.

Montgó Radio

Diverses notícies

Deniadigital.es

Gasterra serà la salvaguarda de la dieta mediterrània.

la marina plaça

Naix Gasterra, la Institució que converteix Dénia en far de la gastronomia valenciana.

Canfali Marina Alta

Gasterra aspira a convertir-se en referència mundial de la formació i la recerca de la gastronomia de la Mediterrània.

Cadena Ser Denia

Gasterra homenatja els cuiners Pepa Romans i Joël Roubuchon.

Las provincias

Josep Bernabéu, nomenat director de Gasterra.

GastroGuía Alicante

Gasterra rep el premi a la innovació gastronòmica.
Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: