/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

AGENDA ACTIVITATS

Ves al llistat d’activitats

CONSULTA MÉS ACTIVITATS

Fes clic per anar a la secció

ORNADES GERONTOLÒGIQUES 2020: Alimentació i benestar en persones majors durant la COVID-19

Alimentació i benestar en persones majors durant la COVID-19Objectiu:Aquestes jornades pretenen donar a conéixer el fenomen social i les vulnerabilitats epidemiològiques del procés d'envelliment. Amb aquest fi, es profunditzarà en la importància d'una alimentació sana...

Programa – Educant en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries.

Educant en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàriesObjectiu:Compartir experiències en matèria d'educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinaries, així com sensibilitzar a la comunitat educativa i en general a tota la població...

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidariExperts universitaris, tècnics de l'Administració i professionals de la cuina i la restauració, participen amb les seves propostes en una iniciativa del Centre de Gastronomia del Mediterrani...

Vídeo-tallers pràctics de cuina saludable i sostenible

Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i SostenibleEspanya ocupa un lloc privilegiat pel que fa a la salut dels seus ciutadans. Això sembla deure's a un estil de vida amable, una sanitat pública espectacular i una dieta saludable.No hi ha dubte que res beneficia...

Projecte Adherència a la dieta mediterrània. Els professionals de la Gastronomia com a promotors de la Dieta Mediterrània.

Projecte Adherència a la Dieta Mediterrània. Els professionals de la Gastronomia com a promotors de la Dieta Mediterrània. Amb aquest projecte de recerca es formarà als futurs professionals de la Gastronomia en els principis de la cuina saludable i sostenible, la...

Col·labora:

Col·labora:

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: