/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

AGENDA ACTIVITATS

Ves al llistat d’activitats

ABRIL

Seguint instruccions de la Generalitat Valenciana, i en coordinació amb la resta d’universitats públiques valencianes, se suspen l’activitat del Centre de Gastronomia del Mediterrani Gasterra – UA – Dénia, fins a nou avís.

CONSULTA MÉS ACTIVITATS

Fes clic per anar a la secció

LA SALUT ALIMENTARIA DELS MÉS MENUTS

LA SALUT ALIMENTARIA DELS MÉS MENUTS La "II Jornada de gastronomia i nutrició: diàleg entre dietistes- nutricionistes i cuiners" organitzada per GASTERRA, analitzarà a través de taules rodones i ponències, la importància d'una correcta alimentació en els menjadors...

EL LLEGAT GONZÁLEZ POMATA Al DESCOBERT

EL LLEGAT GONZÁLEZ POMATA Al DESCOBERT La Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic investiga el fons documental del periodista alacantí. Un complet treball d'inventari, catalogació, estudi i anàlisi permetrà difondre l'obra gràfica i bibliogràfica del...

Projecte Adherència a la dieta mediterrània. Els professionals de la Gastronomia com a promotors de la Dieta Mediterrània.

Projecte Adherència a la Dieta Mediterrània. Els professionals de la Gastronomia com a promotors de la Dieta Mediterrània. Amb aquest projecte de recerca es formarà als futurs professionals de la Gastronomia en els principis de la cuina saludable i sostenible, la...

Els alumnes del GRAU EN GASTRONOMIA I ARTS CULINÀRIES visiten punts clau de la Marina Alta.

Els alumnes del GRAU EN GASTRONOMIA I ARTS CULINÀRIES visiten punts clau de la Marina Alta.  Del 27 de gener al 6 de febrer del 2020 els alumnes de primer any del GRAU EN GASTRONOMIA I ARTS CULINÀRIES s'han traslladat a la Marina Alta per a cursar l'assignatura...

Col·labora:

Col·labora:

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: