/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

DIVULGACIÓ

Entre les iniciatives de caràcter divulgatiu i d’extensió universitària destaquen: el desenvolupament de la col·lecció de Gastronomia, en col·laboració amb el Servei de Publicacions de la Universitat d’Alacant; la divulgació radiofònica; l’organització de fòrums de debat presentacions de llibres i la preparació d’exposicions.

El Setrill

El Setrill és un programa radiofònic de temàtica gastronòmica emés per ràdio Universitat d’Alacant. Es tracta d’un espai en què es posa damunt la taula el paper de la gastronomia tradicional en la consecució d’una alimentació saludable. El programa radiofònic El Setrill forma part de les activitats de caràcter divulgatiu organitzades per la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic.

Activitats de divulgació de la Càtedra Carmencita

La Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic duu a terme activitats de divulgació consistents en jornades, fòrums, conferències, programes radiofònics, etc. Totes les activitats estan encaminades a donar a conéixer l’univers del sabor i la riquesa culinària que incorpora la nostra cultura alimentària.

Col·lecció de Gastronomia (UA)

La col·lecció Gastronomia agrupa una diversitat de publicacions de l’àmbit de la gastronomia i dels estudis de la UA que hi estan relacionats. Per això, és una col·lecció heterogènia que pot recollir des de llibres de receptes, a l’edició anotada de llibres o publicacions antigues, o monografies d’investigació sobre algun aspecte de la gastronomia.

Llegir en clau gastronòmica

Amb la iniciativa “Llegir en clau gastronòmica” i fonamentalment a través de presentacions de llibres, des de GASTERRA s’intenta donar a conéixer les novetats bibliogràfiques relacionades amb la gastronomia i la cultura alimentària mediterrània. “Llegir en clau gastronòmica” és un cicle de conferències i activitats organitzat per GASTERRA per donar a conéixer publicacions de caràcter divulgatiu amb la gastronomia com a protagonista.

Altres activitats

GASTERRA, com a entitat o mitjançant els seus membres, participa assessorant, organitzant o col·laborant en activitats relacionades amb la gastronomia que coincideixen amb els criteris en defensa d’una gastronomia saludable, sostenible i solidària, els quals es troben presents en els principis de Centre de Gastronomia del Mediterrani.

Llegir en clau gastronòmica

Presentació llibre CIÈNCIES de la GASTRONOMIA

Presentació llibre CIÈNCIES de la GASTRONOMIA

Presentació llibre CIÈNCIES de la GASTRONOMIA TEORIA I MÈTODE "Llegir en clau gastronòmica" és un cicle de conferències i activitats organitzat pel Centre de Gastronomia del Mediterrani - GASTERRA amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana – L'Exquisit...

read more

Altres activitats

EL LLEGAT GONZÁLEZ POMATA Al DESCOBERT

EL LLEGAT GONZÁLEZ POMATA Al DESCOBERT

EL LLEGAT GONZÁLEZ POMATA Al DESCOBERT La Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic investiga el fons documental del periodista alacantí. Un complet treball d'inventari, catalogació, estudi i anàlisi permetrà difondre l'obra gràfica i bibliogràfica del...

read more
GASTRONOMIA SOLIDÀRIA.

GASTRONOMIA SOLIDÀRIA.

GASTRONOMIA SOLIDÀRIA. En aquest temps de confinament s’han succeït moltes iniciatives de gastronomia solidària on han col·laborat, de manera altruista, molts professionals i empreses del sector agroalimentari i gastronòmic. Ha estat el cas d’Alacant Gastronòmica...

read more
GASTRONOMIA SOSTENIBLE.

GASTRONOMIA SOSTENIBLE.

GASTRONOMIA SOSTENIBLE Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com...

read more
Cicle Gastronomia i Vi

Cicle Gastronomia i Vi

Cicle Gastronomia i Vi El cicle "Gastronomia, vi i cinema" és un espai de trobada en el qual una personalitat de rellevància en el món de la gastronomia, l'agricultura, la pesca, la viticultura o l'àmbit acadèmic tria, d'entre una llista tancada o a petició pròpia,...

read more
Pego Cuina de Marjal.

Pego Cuina de Marjal.

Pego Cuina de Marjal. Pego va reivindicar la cuina de Marjal en la seva setmana gastrocultural, que va tenir lloc del 2 al 7 de setembre. La setmana gastrocultural va arrencar en l'Ullal del Bullent amb l'escenificació per part dels Carreters de Pego de la sega de...

read more
Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: