/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

Servei de Publicacions de la UA.

La col·lecció Gastronomia agrupa publicacions diverses de l’àmbit de la gastronomia i dels estudis de la UA que estan relacionats. Per això, és una col·lecció heterogènia que pot recollir des de llibres de receptes a l’edició anotada de llibres o publicacions antigues, o monografies de recerca sobre algun aspecte de la gastronomia.

En coherència amb aquest plantejament, s’ha creat un Comitè Editor en el qual s’integren professors de diferents departaments relacionats amb la gastronomia, i el director del Secretariat de Recerca perquè, a més de les funcions de supervisió acadèmica, ajuden en la selecció d’obres a editar

El Comitè Editor de la col·lecció Gastronomia està format per:

  • – Josep Bernabeu Mestre (Història de la Ciència) – Director de la col·lecció.
  • – Juana Jordá Guijarro (Agroquímica i Bioquímica) 
  • – Juan Mora Pastor (Química Analítica), director Secretariat de Recerca.
  • – Maria Soledad Prats Moya (Nutrició i Bromatologia).
Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: