/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

Reedició del VADEMECUM de la Marina Alta.

La Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana, reedita el llibre Vademècum de cuina de la Marina Alta. La publicació va veure la llum per primera vegada l’any 2003 de la mà dels escriptors i periodistes Carlos Llorca i Ángeles Ruiz. L’edició formava part d’un projecte encaminat a recaptar metodològicament informació sobre el nostre receptari de cuina tradicional amb la intenció d’ordenar i preservar el nostre llegat gastronòmic perquè el corpus de receptes que el compon no caigués en l’oblit. Amb el pas del temps el Vademecum de cuina de la Marina Alta ha arribat a convertir-se en un clàssic de la nostra gastronomia, un llibre de capçalera en el qual els cuiners busquen conèixer o inspirar-se en la tradició. Amb aquesta reedició revisada que ha coordinat Ángeles Ruiz, el Vademècum de Cuina de la Marina Alta tindrà una nova vida.

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: