/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

Projecte Adherència a la Dieta Mediterrània. Els professionals de la Gastronomia com a promotors de la Dieta Mediterrània.

Amb aquest projecte de recerca es formarà als futurs professionals de la Gastronomia en els principis de la cuina saludable i sostenible, la cuina tecno-emocional aplicada, la multisensorialitat i la neurogastronomia, per a la seva aplicació en la cuina tradicional basada en la Dieta Mediterrània.

Aquesta formació permetrà el desenvolupament de competències culinàries específiques i diferenciadores, que dotaran de les eines necessàries als professionals de la cuina per a la promoció de la Dieta Mediterrània des d’un punt de vista clarament innovador; atorgant, de nou, a la cuina mediterrània, el seu segell d’avantguarda.

Amb el programa formatiu desenvolupat pel grup de recerca es pretén dissenyar una educació transversal que transmeta el patrimoni gastronòmic mediterrani, facilitant la creació d’ofertes gastronòmiques saludables, sostenibles i locals. Aquesta educació transversal constarà d’un programa d’intervenció en el sector de la restauració centrat en l’adherència a la Dieta Mediterrània, la cuina tecnoemocional, la multisensorialitat i la neurogastronomia.

L’objecte de la recerca és la millora de l’oferta gastronòmica i la millora en l’accessibilitat del consumidor a un menjar saludable i sostenible amb l’entorn.

Projecte Adherència a la Dieta Mediterrània.

La IP d’aquest projecte és Ana Zaragoza Martí i s’està duent a terme des del grup de recerca “Psicologia Aplicada a la Salut i Comportament Humà (PSYBHE). Aquest projecte és finançat per TURISME COMUNITAT VALENCIANA.

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: