/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

Presentació de la reedició del VADEMECUM de cuina de la Marina Alta.

 

“Llegir en clau gastronòmica” és un cicle de conferències i activitats organitzat pel Centre de Gastronomia del Mediterrani – GASTERRA amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana – L’Exquisit Mediterrani, L’Ajuntament de Dénia, L’Oficina de la innovació i la Creativitat-Ciutat UNESCO Creativa de la Gastronomia i la Biblioteca municipal de Dénia, amb el qual es pretén donar a conèixer obres literàries on la gastronomia és la protagonista.

 

LA MARINA ALTA, TERRITORI GASTRONÒMIC


La Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia reedita el llibre Vademecum de cuina de la Marina Alta. La publicació va veure la llum per primera vegada l’any 2003 de la mà dels escriptors i periodistes Carlos Llorca i Ángeles Ruiz.

L’edició formava part d’un projecte encaminat a recaptar metodològicament informació sobre el nostre receptari de cuina tradicional amb la intenció d’ordenar i preservar el nostre llegat gastronòmic perquè el corpus de receptes que el compon no caigués en l’oblit.

Amb el pas del temps el Vademecum de cuina de la Marina Alta ha arribat a convertir-se en un clàssic de la nostra gastronomia, un llibre de capçalera en el qual els cuiners busquen conèixer o inspirar-se en la tradició. Amb aquesta reedició revisada que ha coordinat Ángeles Ruiz, el Vademecum de Cuina de la Marina Alta tindrà una nova vida.

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: