/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

Primer seminari del cicle “Coneixement turístic i gastronomia sostenible”, programada per Turisme CV, a través de la Xarxa CdT – L’Exquisit Mediterrani i en col·laboració amb el Centre de Gastronomia del Mediterráni Gasterra – UA – Dénia (18 de juny de2020). Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Gastronomia Sustentable, en el seminari es presenten i debaten les pautes recollides en l’últim D*NA Fòrum per a construir una oferta de turisme gastronòmic que aporte valor a un territori, des de l’experiència de Dénia, Ciutat Creativa de la Gastronomia UNESCO.
Participen:

– Francesc Colmer (secretari autonòmic de Turisme), Vicent Grimalt (alcalde de Dènia).
– Pep Romany (xef coordinador del DNA Fòrum),
– Miguel Ángel Civera (biòleg expert en desenvolupament local i assessor de l’Oficina d’Innovació i Creativitat de Dénia).
– Toni Reig (periodista i assessor de comunicació de l’Oficina d’Innovació i Creativitat de Dénia).

D*NA Fòrum es va celebrar al novembre de 2019, gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Dénia i Turisme Comunitat Valenciana dins de les actuacions de la Xarxa GastroTurística CV – L’Exquisit Mediterrani. L’esdeveniment va possibilitar un espai de reflexió que, en paraules del seu coordinador el cuiner Pep Romay, perseguia mirar al turisme gastronòmic com un instrument que aporte a Dénia i la Marina Alta un futur sostenible, utilitzant els actuals recursos sense danyar-los i preservant-los per a pròximes generacions, assegurant una qualitat de vida digna, per als habitants del territori.

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: