/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

Premi a les publicacions i divulgació gastronòmica.

L’Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana concedeix el premi a la millor labor d’edició de publicacions i divulgació gastronòmica a la periodista Ángeles Ruiz, coordinadora tècnica de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, del Centre de Gastronomia del Mediterrani Gasterra i del Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània.

 

L’escriptora, que ha treballat en premsa, radio i televisió; i ha col·laborat amb guies i revistes gastronòmiques, compta en el seu haver amb un bon nombre de publicacions especialitzades en gastronomia editades per l’editorial el País Aguilar, editorial Premsa Ibèrica, institucions i empreses del sector de l’alimentació. Entre els seus títols es troba la col·lecció Quaderns de Bitàcora Gastronòmics composta per “Sabor A Mar” “De tonyina, almadraves i els seus capitans” i “Nespres i altres fruites en el Paral·lel 38” així com “Bon Profit” “Gastroguía”,”Sabors de la Costa Blanca”, “Anar de tapes per València” o els “Vademecums de cuina”.

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: