/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

Pego Cuina de Marjal.

Pego va reivindicar la cuina de Marjal en la seva setmana gastrocultural, que va tenir lloc del 2 al 7 de setembre. La setmana gastrocultural va arrencar en l’Ullal del Bullent amb l’escenificació per part dels Carreters de Pego de la sega de l’arròs. El dilluns el municipi conscient que gastronomia es gaudeix i coneix millor si es descobreix abans l’entorn del qual procedeix, va acollir la primera trobada de parcs naturals humits, es van programar rutes en la Muntanyeta Verda i els passejos en les barques del Salinar van resultar gratuïts durant aquesta setmana.

Un dels actes més entranyables de la setmana gastrocultural va resultar ser l’homenatge als cuiners que han convertit l’arròs en referent de la cuina pegolina.

Turisme sostenible.

L’alcalde de Pego, Enrique Moll, i els edils de Turisme, Rosa Ferrer; Agricultura, Andreu Dominguis, i Cultura i Medi Ambient, Laura Castellà, van insistir en l’aposta per promoure un turisme sostenible i de qualitat i no massificat en la Marjal. El Centre de Gastronomia del Mediterrani va estar present, donant suport a la iniciativa amb la presència del seu director, Josep Bernabeu.

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: