/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

IV Congrés Gastronomia i Salut – Zaragoza.

El director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA, el catedràtic Josep Bernabeu i la directora del Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània, la doctora Ana Zaragoza, participen en el IV Congrés de Gastronomia i Salut, amb ponències que mostren l’aposta de la Universitat d’Alacant per la implantació d’estudis de Grau i Màster de Gastronomia així com la planificació i objectius que persegueix GASTERRA i les activitats organitzades per la Càtedra Carmencita d’estudis del sabor gastronòmic.

Gastronomia i salut han aterrat en l’escenari del Palau de Congressos de Saragossa els dies 21 i 22 de novembre abordant aquest binomi des de perspectives científiques i culinàries i ho han fet mitjançant ponències, tallers i demostracions pràctiques.

L’encarregada de conduir el congrés, la periodista de Ràdio Nacional Pepa Fernández, coneguda per la seva labor al capdavant del programa “No és un dia Qualsevol” en el qual els aspectes relacionats amb la nutrició i l’alimentació tenen una sòlida presència, va destacar que “la difusió sobre gastronomia requereix un rigor i una ètica, així com un compromís ferm a l’hora d’abordar aquestes qüestions, actualment en auge i els efectes del qual són determinants per a la salut de les persones.”

IV Congrés de Gastronomia i Salut.

El congrés, on es donen cita científics, gastrònoms i cuiners, ha abordat temàtiques com la importància del consum de dieta mediterrània en població infantil, la ciència al servei de la gastronomia i la importància de disposar d’una economia sanejada per a apostar per gastronomia i salut.

L’organització del congrés Gastronomia i Salut recau sobre el periòdic Heraldo de Aragón i la direcció sobre l’empresa Barbacil Comunicació. L’esdeveniment compta amb el suport del govern d’Aragó, l’acadèmia Aragonesa de Gastronomia i Eurotoques entre altres entitats i empreses.

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: