/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

Herència Mediterrània, Origen i evolució de la nostra alimentació.

El divendres, 2 de Novembre a les 19.00 h, a la Casa de Cultura de Dénia, va tenir lloc la presentació del llibre “Herència Mediterrània, Origen i evolució de la nostra alimentació”. Es tracta d’un rigorós estudi sobre la nostra manera d’alimentar-nos que analitzada de manera pluridisciplinària, des de la perspectiva social, històrica, gastronòmica i nutricional, fins als orígens i l’evolució de la nostra alimentació.

La publicació que aborda no sols els valors de la dieta mediterrània sinó també l’estil de vida propi del nostre territori, és obra de la doctora en nutrició Ana Zaragoza i de l’historiador Joan V. Martín Devesa. La presentació dels autors i l’obra va ser duta a terme Alexandre Peretó, Investigador de la Universitat d’Alacant i Coordinador tècnic del Centre de Gastronomia del Mediterraneo –Gasterra.

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: