/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

Catàleg Valencià de varietats tradicionals d’interès agrari.

El director del centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA i director de la Càtedra
Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, el professor Josep Bernabeu intervé en la
presentació del “Catàleg valencià de varietats tradicionals d’interès agrari” amb una
conferència titulada “Per una gastronomia arrelada en la cultura alimentària mediterrània
compromesa amb el territori, saludable, solidària i sostenible”.

Tomaques, taronges, arròs, pebreres… A la Comunitat Valenciana hi ha una infinitat de varietats de cada producte, tot i que actualment arriben als consumidors una molt reduïda selecció. En els darrers anys, la Conselleria d’Agricultura ha estat treballant en la tasca catalogar i salvaguardar els llavors de tots els productes tradicionals que es conreïn a les nostres comarques. Aquest catàleg serà presentat oficialment dimarts que veu a Dénia com a reconeixement al treball que es fa des del Pla d’Acció Dénia& Marina Alta Tastinglife de la Ciutat Creativa de la UNESCO. L’acte tindrà lloc al llarg del matí en el CdT i serà inaugurat per la consellera d’Agricultura i Medi Ambient, Elena Cebrián i comptarà amb la participació de directors generals, productors i hostalers.

Intervindrà també Josep Bernabeu, director de Gasterra, el centri astronòmic del Mediterrani amb seu a Dénia. A banda de ponències i taules redones, hi haurà una exposició de productes tradicionals.

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: