/*Corregir cadenas texto no traducidas*/

Catàleg Valencià de varietats tradicionals d’interès agrari.

El director del centro de Gastronomía del Mediterráneo GASTERRA y director de la Cátedra
Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico, el profesor Josep Bernabeu interviene en la
presentación del “Catàleg valencià de varietats tradicionals d’interès agrari“ con una
conferencia titulada “Per una gastronomía arelada en la cultura alimentaria mediterránia
compromesa amb el territorio, saludable, solidaria i sostenible”.

Tomaques, taronges, arròs, pebreres… A la Comunitat Valenciana hi ha una infinitat de varietats de cada producte, tot i que actualment arriben als consumidors una molt reduïda selecció. En els darrers anys, la Conselleria d’Agricultura ha estat treballant en catalogar i salvaguardar les llavors de tots els productes tradicionals que es cultiven a les nostres comarques. Aquest catàleg serà presentat oficialment dimarts que ve a Dénia com a reconeixement al treball que es fades del Pla d’Acció Dénia& Marina Alta Tastinglife de la Ciutat Creativa de la UNESCO. L’acte tindrà lloc al llarg del matí en el CdT i serà inaugurat per la consellera d’Agricultura i Medi Ambient, Elena Cebrián i comptarà amb la participació de directors generals, productors i hostalers.

Intervindrà també Josep Bernabeu, director de Gasterra, el centre  astronòmic del Mediterrani amb seu a Dénia. A banda de ponències i taules redones, hi haurà una exposició de productes tradicionals.

Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2019 | | | Diseño: